Džiunglių namai: augalai kiekviename kambaryje

Džiunglių namai: augalai kiekviename kambaryje

Atverkite savo namų duris žalumai! Mes kalbame ne apie žalius baldus ar sienas, o apie augalus ir dekoracijas. Kodėl vis reikia laukti ateinančios vasaros? Šis straipsnis skirtas tiems, kuriems visada trūksta žalumos ir gamtos. Mes, Jums, parodysime kaip sukurti žaliąsias erdves kiekviename kampe. 




Svetainė, tai kambarys kuriame praleidžiame valandų valandas. Mes visi mėgstame patogiai įsitaisyti ant sofos ir pailsėti po dienos darbų. Ar žinojote, kad augalai padeda sukurti ramią aplinką ir mažina stresą? Taigi užpildykime kambarį augalais! „Lyrata“ – tai vienas iš didžiausių dirbtinių augalų. Jo dydis užpildys Jūsų svetainę gyvenimu. Suteikite šiam augalui daug erdvės ir papildykite jį mažesniais augalais.  




Augalai vonios kambaryje – mūsų mėgstamiausi! Žinome, kad daugelis linkę pamiršti dekorą šiame kambaryje, todėl siūlome rinktis „Kuveni“ kolekciją. Pirmas patarimas, tiems kurių vonioje yra bent vienas veidrodis. Pamėginkite padėti augalą taip, kad jis atsispindėtų veidrodyje – pamatysite esminį pokytį. Ši kolekcija turi ir daugiau privalumų, ar žinojote, kad šie augalai sugeria drėgmę ir šalina bakterijas? Nuostabu ar ne? Jau neminint ramybės jausmo kurį jie suteikia. 

Kalbant apie augalų rūšis, ne taip svarbu kokie tai augalai. Apsupkite save žalia spalva ir pamatysite kaip greitai jausitės lyg spa salone. Mažesnėms erdvėms siūlome rinktis tokius mūsų augalus kaip: „Zelena“ ar „Rosemary“, šie augalai suteiks spalvų ir gaivumo. Nebijantiems eksperimentuoti siūlome netgi pakabinti vazonus su augalais, tam jūs galite panaudoti mūsų vazoną „Henrich“, pagamintą iš natūralaus pluošto arba „Lorenzo“ vazoną, pagamintą iš keramikos.

Jūsų valgomasis taip pat gali būti žalias! Atėjo laikas įkvėpti gryno oro. Norėdami papildyti pasirinktus augalus, panaudokite mūsų vazonus. Diskretiškesnis modelis, tai žemas 2 pilkų vazonų rinkinys „Lux“. Šiuos vazonus galite išdėstyti kartu arba atskirai, taip pat šis modelis yra universalus ir gali būti naudojamas lauke. Jei ieškote didelio ir ryškaus akcento, siūlome rinktis akmens vazoną „Braydon“.




Pripildykite kiekvieną kambarį ir pagyvinkite savo nuotaiką bei atmosferą. Jei, Jums, patiko mūsų idėja, tačiau neradote tinkamo pasirinkimo, siūlome peržiūrėti visus mūsų dirbtinių augalų pasirinkimus. 



Įkelta 2019-09-10 by https://kavehome.com/en/en/magazine/jungle-home

Straipsnių kategorijos

Straipsnių paieška

Peržiūrėtos

Nėra peržiūrėtų prekių