Kaip dekoruoti savo naktinio staliuko zoną

Kaip dekoruoti savo naktinio staliuko zoną

Praktiškai ir teisingai dekoruotas miegamasis leis Jums jaustis patogiai ir geriau pailsėti nakties metu. Pats svarbiausias dalykas, kurio reikia nepamiršti dekoruojant miegamojo staliuko zoną, yra išreikšti savo stilių ir sujungti aksesuarus į jaukią ir praktišką visumą. Mes pateiksime sąrašą įvaizdžių, kurie padės surasti tinkamiausią variantą Jūsų interjerui. Pasiruošę?

Baltas miegamojo staliukas

Balta spalva visuomet yra pirmas dizainerių pasirinkimas. Ji puikiai tinka bet kokiam stiliui, sienų spalva ar apdaila priderinta iki smulkmenų, patalpai suteikia šviesos, erdvės ir švaros pojūtį. Staliukas BRUK yra puikus miegamojo staliuko pasirinkimas, komplektuokite jį su lempa JANVIR ir patogiai pasidėkite savo knygas į lentynėlę apačioje.

Modernios ir originalios detalės Jūsų miegamajam

Jei Jūs mėgstate save išreikšti su dizainerių baldais nesuklysite pasirinkę originalų miegamojo staliuką. Toks variantas jau turės stiprų akcentą, kuris patrauks dėmesį, tad suraskite tokį, kuris Jums labiausiai patinka ir pridėkite keletą aksesuarų, kad gautumėte išpildytą įvaizdį. Mes rekomenduojame BALIA ar IMAGE miegamojo staliukus su jų unikaliu ir akį traukiančiu dizainu. Pridėkite vazą, padėkliuką ar lempą, kad bendram vaizdui nieko netrūktų.

Vintažinis ir rustic stiliai namuose

Tam, kad sukurti vintažinį ar rustic stilių, pirmas žingsnis – pasirinkti staliuką pagamintą iš pinto rotango. REXT ar NALU yra sukurti tam, kad Jūsų erdvei suteiktų natūralų vintažinį pojūtį. Dekoravimui pasirinkite keletą neutralių atspalvių aksesuarų ir tiesiog pamilsite šį įvaizdį.

Skandinaviško stiliaus miegamojo staliukas idealiam miegamajam

Ar šiaurietiškas prašmatnumas yra Jūsų stilius? Ieškote minimalistinio miegamojo staliuko iš natūralių medžiagų ir neutralių atspalvių. Šiam stiliui mes turime WARI ar TAIANA. Puikiai šiam dizainui tinkantį, nes turi stalčius, kurie leis palaikyti skandinavišką minimalizmą. Dekoruokite su augalu ir pamatysite kiek mažai tereikia, kad sukurti šiaurietišką įvaizdį.

Pramoninis stilius Jūsų miegamajam

Tam, kad pridėti šiek tiek pramoninės prabangos į savo miegamąjį, reikia sujungti juodą spalvą su mediena bei tiesiomis linijomis ir išreikšta struktūra. TRIXIE, TAIANA ar SAVOI  turi minimalistinį dizainą, kuris paryškina stilių. Tamsios spalvos puikiai dera su stiklu ar veidrodžiu.

Mažas miegamojo staliukas

Turite mažą miegamojo staliuką ir nežinote kaip jį dekoruoti? Mūsų paprastas patarimas, pakeiskite stalinę lempą į pakabinamą, tam kad sutaupytumėte vietos. Ir jei galite įsigyti miegamojo staliuką su stalčiais tai tik geriau, nes reikalingus dalykus galėsite susidėti į juos ir neužims papildomos vietos. Dekoravimui naudokite mažus augalus su originaliais vazonais, nuotraukų rėmus ar dizainerių kurtas vazas tam, kad sukurtumėte asmeninį kampelį.

Stilingas miegamojo staliukas vaikams

Mažieji taip pat nusipelno gero miegamojo staliuko. Mes mėgstame komplektuoti NUNILA miegamojo staliuką su JANVIR nešiojama lempa. Jame yra pakankamai vietos stalčiuose kuriuose tilps viskas, o lempą galima perkelti kur tik panorėjus.

Įkelta 2021-05-12

Straipsnių kategorijos

Straipsnių paieška

Peržiūrėtos

Nėra peržiūrėtų prekių