Kaip panaudoti veidrodžius interjere?

Kaip panaudoti veidrodžius interjere?

Kaip panaudoti veidrodžius formuojant namų interjerą?

Kaip ir langai, veidrodžiai suteikia kambario interjerui šviesos ir gilumo efektą, todėl galite laisvai juos naudoti kaip dekoratyvinius langus, kurie gali būti montuojami bet kurioje norimoje vietoje. Turėkite omenyje, kad veidrodžiai turi unikalius sugebėjimus atspindėti ir pabrėžti atspalvius ir vaizdus iš gretimų sienų ir taip sukurti įspūdingą efektą.

Veidrodžiai kaip kontaktiniai centrai.

Veidrodis gali tapti tobulu bet kurio kambario akcentu. Tai nebūtinai turėtų būti didelis sieninis veidrodis, netgi mažas veidrodis, paryškintas originaliu rėmeliu, gali tapti pagrindiniu dėmesio centru namų interjere.

Praplėskite erdvę su veidrodžiais.

Dizaineriai dažniausiai naudoja veidrodžius mažuose kambariuose, nes jie gali vizualiai išplėsti kambario erdvę. Tiesiog įsitikinkite, kad jis atspindi puikius vaizdus. Veidrodėliai gali ne tik padidinti erdvę, bet ir apšviesti ją ir tapti papildomu apšvietimo šaltiniu.

Veidrodžiai kaip meno objektai.

Jūs liksite nustebinti, kad veidrodžiai gali tapti visaverčiais meno objektais. Tiesiog, žaisdami su jais, pabandykite pakabinti veidrodžių grupę tam tikroje vietoje ir stebėkite, kaip keičiasi Jūsų kambario erdvė ir apšvietimas. Veidrodžiai turėtų būti proporcingi vienas kitam, ir nesistenkite didelės sienos užpildyti mažais veidrodžiais- taip netgi galite sumažinti savo erdvę.

Veidrodis kaip dekoratyvinis elementas.

Be atspindėjimo funkcijos, veidrodžiai gali būti puikus dekoro elementas. Didelis veidrodis su originaliu rėmeliu gali iš karto paryškinti kambario interjerą.

Veidrodis įėjime.

Tiesą sakant, veidrodžiai yra universalūs objektai, kurie gali būti naudojami bet kurioje patalpoje, bet dizaineriai pageidauja, kad jie kabotų ties įėjimo vieta. Koridorius, valgomasis ir kitos sritys, kuriose yra natūralios šviesos, idealiai tinka veidrodžio montavimui. Papildant žvakėmis, meno objektais ir sukuriant originalų apšvietimą, jie leidžia kurti vieningą atmosferą.

Veidrodis valgomajame.

Tinkamiausia vieta veidrodžiams vis dar lieka valgomasis, ypač jei tai klasikinis interjeras.

Vokietijos kompanijos KARE DESIGN veidrodžiai sujungia spalvingumą, konfidencialumą, ekstravaganciją ir originalumą. Taigi kokį ir kokio stiliaus interjere veidrodį pasirinkti?

Veidrodžių stilius:

  • Dideli kvadratiniai ir sunkių formų veidrodžiai - lengvai pritaikomi renesanso ar baroko stiliaus dizaine (kitaip tariant klasikiniame dizaine).
  • Apvalūs veidrodžiai su ornamentais ant rėmo puikiai derės moderniam klasikiniam interjere.
  • Ovalo formos veidrodžiai – barokas ir gotika.
  • Sudėtingų ir kartais ne visai taisyklingų formų bei linijų veidrodžiai – lengvai pritaikomimoderniame interjere.
  • Paprastų geometrinių formų veidrodžiai – prašmatniame etniniame interjere.
  • Berėmiai veidrodžiai - minimalistiniame ir neapkrautame interjere.
  • Veidrodžiai iš mažų veidrodinių prizmių, fragmentų ar lietaus lašų - originaliems šiuolaikiniams interjerams.

 

Tinkamai sumontuoti veidrodžiai vizualiai išplečia erdvę, padidina lubų ribas, didina kitų dekoratyvinių elementų skaičių, pagyvina kambario apšvietimą ir yra bet kokio interjero akcentas.

 

Įkelta 2017-08-29

Related articles

5 patarimai renkantis sieninį laikrodį

Kai visas pasaulis tampa skaitmeninis, tam tikri dalykai vis dar išlaiko savo žavesį ir lieka nepakeisti. Vienas iš...

Kaip tinkamai išsirinkti paveikslą svetainei?

Svetainėje renkasi Jūsų svečiai, vyksta vakarėliai ar galbūt net svarbūs susitikimai. Paveikslas svetainėje turi būti...

Straipsnių kategorijos

Straipsnių paieška

Peržiūrėtos

Nėra peržiūrėtų prekių