Filtrai

Įjungti filtrai
    Gamintojas

    Minkštieji baldai  

    Minkštas baldas – tai vienas iš didžiausių pirkinių namams. Tai baldas ant kurio bus sėdima, poilsiaujama ar net miegama. Jei Jūsų svetainė erdvi Jums teks nuspręsti kokią dalį skirsite minkštam baldui. Taip pat svarbu pagalvoti ar toks baldas Jums reikalingas su miegama funkcija ar be jos. Mūsų internetinėje parduotuvėje, bei salonuose gausus minkštų baldų pasirinkimas. Čia galite užsisakyti minkštus kampus su eko oda ar gobelenu.

    • Minkšti kampai
      Minkšti kampai

      Kokybiški ir ilgaamžiai minkšti kampai ACCANTO salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir internetu. Minkštas kampas su reglaineriu, porankiais ir galvos atramomis. Įvairių matmenų kampinės sofos gali būti aptrauktos veliūriniu audiniu, gobelenu, dirbtine ar tikra oda. 

    • Minkšti kampai su miegojimo funkcija
      Minkšti kampai su...

      Odiniai, gobeleniniai, veliūriniai kokybiški bei stilingi minkšti kampai Jūsų laukia ACCANTO el. parduotuvės asortimente ir salonuose – čia juos įsigysite gera kaina. Kasdienybėje pravers minkštas kampas su miegama funkcija ir patalynės dėže. Kampinės sofos gali būti U ir L formos. 

    • Sofos
      Sofos

      Siūlome įsigyti patogių ir praktiškų sofų Jūsų svetainei. Platus pasirinkimas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir internetu. Galite rasti dirbtinės odos sofas, veliūrines ar gobelenu aptrauktas sofas. Kompaktiškos sofos mažoms erdvėms, komplektuojamos kartu su foteliais, aptraukta audiniu išorinė pusė, kad stilingai atrodytų viduryje svetainės. 

    • Sofos-lovos
      Sofos-lovos

      Mūsų internetinėje parduotuvėje siūlomos sofos-lovos pasižymi ne tik unikaliu dizainu, bet ir patogumu. Platus pasirinkimas sofų-lovų: išlankstomi pufai, foteliai, klasikinio dizaino sofos lovos. Galite rasti trivietes, dvivietes ar netgi vienvietes - transformuojamas sofas. Taip pat rasite veliūrines sofas lovas, aptrauktas gobelenu ar su išlankstomu čiužiniu. Platus audinių pasirinkimas.

    • Foteliai
      Foteliai

      Modernaus ir klasikinio dizaino, stilingi foteliai kuriuos galite naudoti biure ar namuose. Trumpas pristatymo terminas, kokybiški ir originalūs foteliai Jūsų namų interjerui suteiks išskirtinio žavesio bei jaukumo.

    • Pufai
      Pufai

      Ieškote baldo kuris neužimtų daug vietos? Būtų funkcionalus ir patogus. Mes turime ką pasiūlyti! Stilingi, žaismingi ir labai patogūs pufai ir banketės. Banketė tai toks baldas kuris gali tarnauti kaip kėdė arba kaip daiktas ant kurio galite pasidėti daiktus pvz., rankinę, šalį ar bet kokį kitą daiktą. Pufą arba banketę galite naudoti prieškambaryje arba svetainėje.

    puslapyje
    Rodoma 289 - 295 iš 295 dalykų
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 419 €
      CIGAR LOUNGE - moderni klasika, aptraukta dirbtine oda. Šis baldo modelis atrodys išskirtinai kiekvienoje svetainėje ar darbo kambaryje.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 179 € Išparduota
      CAROL - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (1) kategorijos gobelenu. Gali būti užsakomas su audiniu arba eko oda. Galima užsakyti ir pufą. Šis modelis neturi miegojimo funkcijos. Pateikta kaina išmatavimui: 288 x 250 cm 
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      539 € 70
      Šiuolaikiškas žalios spalvos SESSION GRUN fotelis aptrauktas natūralia oda, su metalinėmis kojelėmis kurios dekoruotos aukso galiukais. Puikiai tiks norint sukurti prabangia, patogią poilsio zoną.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      435 € 30
      Modernaus dizaino fotelis pagamintas iš aukštos kokybės metalo ir rudos spalvos odos. Labai patogus poilsiui ir nuostabus Jūsų namų akcentas.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      435 €
      Modernaus dizaino fotelis pagamintas iš aukštos kokybės metalo ir rudos spalvos karvės odos. Labai patogus poilsiui ir nuostabus Jūsų namų akcentas.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      739 € 30
      Apvalus pufas DESIRE SILBERGRAU, su sagomis. Pastelinė spalva suteikia šilumos, jaukumo, ypač patogus su patogia daiktadėže. 
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      269 € 30
      Pufas, kurio sėdynte traukta ožkos oda. Kojos metalinės. Išskirtinio dizaino atrdoro labai originaliai.
    Rodoma 289 - 295 iš 295 dalykų

    Peržiūrėtos

    Nėra peržiūrėtų prekių