Svetainės baldai 

ACCANTO salonuose bei internetinėje parduotuvėje Jūs galite įsigyti kokybiškų svetainės baldų. Svetainės baldų asortimentą sudaro: minkštieji baldai, kavos ir šoniniai staliukai, TV staliukai, komodos, indaujos. Mes siūlome platų skirtingų stilių bei medžiagiškumų (medis, metalas, stiklas) pasirinkimą, todėl tikrai rasite sau tinkantį ir geriausiai Jūsų interjero stilių atitinkantį variantą.

  • Suoliukai
    Suoliukai

    Suoliukas – atrodo, toks mažas ir nereikšmingas baldas - vis dėlto labai malonu, patogu ir žaisminga pasinaudoti šio baldo privalumais. Accanto salonų siūlomas suoliukų kojoms pasirinkimas tikrai nemenkas: galima rasti nuo klasikinio ir prabangaus odinio, iki paprasto bei kuklaus medinio suoliuko. Formų ir spalvų paletė taip pat labai įvairi. 







  • Kavos staliukai
    Kavos staliukai

    Prie kitų kambario baldų derantys įvairių stilių kavos staliukai – stikliniai, mediniai, metaliniai, apvalūs arba keturkampiai, stačiakampiai arba ovalūs. Kavos staliukas tai neatsiejama Jūsų svetainės dalis, mes pasirūpinome, kad mūsų internetinėje parduotuvėje atrastumėte savo mėgstamiausią kavos staliuką. 

  • Konsolės
    Konsolės

    Mūsų dienomis konsolė interjere laikoma papildomu baldu. Tai baldas kuris funkcionuoja kaip stalas ar lentyna, kad reikalui esant galėtume pasidėti reikiamus daiktus. Tokį baldą pravartu turėti prieškambaryje, valgomajame ar miegamajame.

  • Lentynos
    Lentynos

    Pakabinamos lentynos, knygų lentynos ar net lentynos su stalčiais. Mūsų internetinėje parduotuvėje rasite gausų įvairių medžiagiškumų bei stilių lentynų pasirinkimą. Jeigu norite funkcionalaus baldo savo biurui, svetainei ar kitam kambariui, kviečiame rinktis iš mūsų prekių asortimento. 

  • Komodos
    Komodos

    Komodos turėjimas valgomajame yra iš ties nemažas privalumas. Juk netgi susikvietus daug svečių Jūs galite ant jos paserviruoti užkandžių, o taip pat susidėti vakarėliui reikalingus daiktus, t.y. stalo įrankius, servetėles, prieskonius, papildomus gėrimus ir t.t. Juk viskas ant valgomojo stalo ypatingai per šventes nesutelpa, todėl komoda gali kuo puikiausiai pasitarnauti tokiomis progomis. Accanto salonuose galite užsisakyti ne tik komodų skirtų valgomojo kambariui, tačiau ir miegamojo ar prieškambario kambariams.

  • Šoniniai staliukai
    Šoniniai staliukai

    Šoninis staliukas – tai toks baldas kurio paskirtis pasidėti ar laikyti nedidelius daiktus. Dažniausiai toks staliukas naudojamas svetainėje prie minkšto baldo. Čia galite pasidėti kavos puodelį, planšetinį kompiuterį ar kitą smulkų daiktą.

  • TV staliukai
    TV staliukai

    TV staliukas – tai dažniausiai ne tik baldas ant kurio stovi Jūsų televizorius, tačiau ir baldas kuriame laikote savo daiktus. Accanto internetinėje parduotuvėje rasite įvairių modelių kurie derės skandinaviškame, moderniame arba šiuolaikiniame interjere. Neretai TV staliukas tampa pagrindiniu baldu į kurį svetainėje krypsta Jūsų svečių dėmesys, pasirūpinkite savo namų jaukumu su mūsų siūlomais baldais ir aksesuarais.

  • Indaujos
    Indaujos

    Indauja – tai baldas, kuris ne tik madingas valgomajame kambaryje, bet gali atlikti nemažai funkcijų ir kitose Jūsų namų vietose. Šis baldas yra ypač talpus, todėl jame sutilps daugybė jūsų indų, lėkščių, bei taurių. Tai ne tik talpus ir reikalingas baldas, tačiau ir savotiška namų interjero detalė.

puslapyje
Rodoma 193 - 288 iš 482 dalykų
  • Pristatymas iki 80 d.d.
    49 € 80
    Modernus šoninis staliukas. Išraiškingas marmuro stalviršis, iš nerudijančio plieno pagamintos kojos, šiam šoniniam staliukui suteikia išskirtinio įvaizdžio.
  • Pristatymas iki 30 d.d.
    209 € 30
    Išskirtinio dizaino šoninis staliukas OLYMPA puikiai atrodys kiekvienoje svetainėje, pagamintas iš metalinio pagrindo, puikiai derės su kitais, šios kolekcijos, baldais.
  • Pristatymas iki 30 d.d.
    95 € 30
    Minimalistinio dizaino šoninis staliukas SPOT puikiai atrodys kiekvienoje svetainėje, pagamintas iš metalo, juodos spalvos.
  • Ekspozicijoje
    95 € 30
    Minimalistinio dizaino šoninis staliukas SPOT puikiai atrodys kiekvienoje svetainėje, pagamintas iš metalo, beige spalvos.
  • Akcijos laikas ribotas
    Ekspozicijoje
    899 € 999 € 45
    Sumažinta kaina!
    Komoda GLORIA pagaminta iš natūralaus medžio. Kojos medinės, rankenėlės - metalinės. Patogios ir plačiai atsidarančios spintelės. Talpi, tad galėsite laikyti norimus daiktus.
  • Akcijos laikas ribotas
    Pristatymas iki 30 d.d.
    259 € 298 € 30
    Sumažinta kaina!
    Kavos staliukų komplektas - ROCK. Minimalistinio dizaino, bet puikiai tinkantis bet kokiame interjere. Pagamintas iš laminato plokštės. Accanto baldų salonuose galima rinktis stalviršio spalvas. Kojos metalinės, dažytos milteliniu būdu juodai. Matmenys: Ø75x36 ir Ø58x46 
  • Akcijos laikas ribotas
    Turime 2-3 d.d.
    259 € 447 € 2-3
    Kavos staliukų komplektas – DE CANAPE FEUILLAGE, sudarytas iš 3 staliukų. Paviršius aliuminis, aukso spalvos, kojos juodos, dažytos milteliniu būdu. Modernūs staliukai jūsų namų interjerui suteiks daugiau išskirtinumo. Staliukų išmatavimai: Ø39x30h /Ø49x35h /Ø59x40h Pastaba: staliukai parduodami tik iš salonų ekspozicijų. Gali turėti smulkių defektų.
  • Akcijos laikas ribotas
    Turime 2-3 d.d.
    329 € 450 € 2-3
    Kavos staliukų komplektas – FORME, sudarytas iš 3 staliukų. Paviršius aliuminis, kojos auksinės, dažytos milteliniu būdu. Modernūs staliukai jūsų namų interjerui suteiks daugiau išskirtinumo. Staliukų išmatavimai: 34x40x54 / 43,5x50,5x45 / 34x40x38 
  • Akcijos laikas ribotas
    Pristatymas iki 2024-06-17
    149 € 199 € 45
    Sumažinta kaina!
    Dailus ir elegantiškas šoninis staliukas – ORNATO su akmens masės stalviršiu ir metaline kojele. Šoninis staliukas puikiai tiks interjere, kuriame norisi įnešti šiek tiek modernumo.
  • Akcijos laikas ribotas
    Turime 2-3 d.d.
    259 € 298 € 2-3
    Išskirtinio dizaino šoninis staliukas SARNICO puikiai atrodys kiekvienoje svetainėje. Netaisyklingos formos staliukas puikiai tiks interjere, kuriame norisi įnešti šiek tiek išskirtinumo.
  • Akcijos laikas ribotas
    Turime 2-3 d.d.
    299 € 399 € 2-3
    Išskirtinio dizaino kavos staliukas SARNICO puikiai atrodys kiekvienoje svetainėje. Netaisyklingos formos staliukas puikiai tiks interjere, kuriame norisi įnešti šiek tiek išskirtinumo.
  • Pristatymas iki 2024-05-03
    299 € 45
    Šoninis staliukas - ENDLESS VEGAS. Glamūrinį stilių pabrėžia blizgantis atlasas, aukso spalvos metalinis stalviršis ir aukso spalvos rėmas. Ypač akį traukia neįprastas briaunotas pagrindas. Šis mažas staliukas idealiai tinka kaip stilingas svetainės arba miegamojo akcentas. Pagamintas iš aukštos kokybės metalo.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    99 € 45
    Modernus suoliukas 98515, suteikiantis lengvą stilių jūsų prieškambariui, svetainei ar miegamajam. Struktūriniu smėlio spalvos audiniu su dviejų atspalvių efektu apmuštas suoliukas džiugina akį savo elegancija, o kuokštinė detalė suteikia dizainui tekstūriškesnę išvaizdą. Ant apvalių juodų metalinių kojų stovintis suoliukas tikrai paliks įspūdį jūsų namuose.
  • Pristatymas iki 20 d.d.
    209 € 20
    Kavos staliukas - 22542 pasižymi skandinavišku dizainu. Apvalus stalviršis suteikia prabangos pojūtį ir suteikia daug vietos kavai ir užkandžiams. Jį palaiko tvirtas kūgio formos pagrindas, patobulintas estetiškomis juostelėmis. Staliukas pagamintas iš melamino.
  • Pristatymas iki 14 d.d.
    215 € 14
    Kavos staliukas 15135, tai baltai pigmentuoto ąžuolo faneruotės stalas, kuris suteikia šimtmečio vidurio modernumo bet kuriai gyvenamajai erdvei. Kruopščiai parinktas medžiagas lengva prižiūrėti. Atviro rėmo pjedestalo pagrindas su skulptūrinėmis kojelėmis, pagamintas iš tos pačios medžiagos ir apdailos, sukuria vientisą išvaizdą ir suteikia estetinį pojūtį.
  • Pristatymas iki 14 d.d.
    209 € 14
    Kavos staliukas 80526, tai juodai beicuotas ąžuolo faneruotės stalas, kuris suteikia šimtmečio vidurio modernumo bet kuriai gyvenamajai erdvei. Kruopščiai parinktas medžiagas lengva prižiūrėti. Atviro rėmo pjedestalo pagrindas su skulptūrinėmis kojelėmis, pagamintas iš tos pačios medžiagos ir apdailos, sukuria vientisą išvaizdą ir suteikia estetinį pojūtį.
  • Pristatymas iki 55 d.d.
    429 € 55
    Kavos staliukas - 22043 pasižymi skandinavišku dizainu. Apvalus stalviršis suteikia prabangos pojūtį ir suteikia daug vietos kavai ir užkandžiams. Jį palaiko tvirtas kūgio formos pagrindas, patobulintas estetiškomis juostelėmis. Staliukas pagamintas iš ąžuolo lukšto faneruotės.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    359 € 45
    Kavos staliukas - 22101. Stalviršis pagamintas iš stiklo keramikos, kuri pasižymi atsparumu karščiui, įbrėžimams. Išlenkta trikampio forma bus stilingas bet kurios svetainės papildymas.
  • Pristatymas iki 14 d.d.
    415 € 14
    Kavos staliukas - 22099. Stalviršis pagamintas iš stiklo keramikos, kuri pasižymi atsparumu karščiui, įbrėžimams. Išlenkta trikampio forma bus stilingas bet kurios svetainės papildymas.
  • Akcijos laikas ribotas
    Pristatymas iki 30 d.d.
    259 € 298 € 30
    Sumažinta kaina!
    Kavos staliukų komplektas - ROCK. Minimalistinio dizaino, bet puikiai tinkantis bet kokiame interjere. Stalviršis pagamintas iš laminato plokštės. Accanto baldų salonuose galima rinktis stalviršio spalvas. Kojos metalinės, dažytos milteliniu būdu juodai. Matmenys: Ø75x36 ir Ø58x46 
  • Turime 2-3 d.d.
    659 € 2-3
    TV staliukas - ERIDANO. Ypač talpus ir funkcionalus. Turi dvi spinteles iš šonų ir vieną viduryje. Spintelės durys atidaromos piršto paspaudimu. Rusvo betono spalvos, pagamintas iš faneruotės. Kojelės juodos, metalinės, dažytos milteliniu būdu. Galima rinktis durelių ir karkaso spalvą, žr. paskutinėje nuotraukoje.
  • Akcijos laikas ribotas
    Ekspozicijoje
    499 € 792 € 45
    Sumažinta kaina!
    Kavos staliukas SFERA su marmuro imitacijos stalviršiu, kojelės dvigubo metalo konstrukcija. Staliukas turi du apvalius stalviršius, vienas iš jų Ø80, o kitas šiek tiek mažesnis - Ø50. Turi sukimosi mechanizmą, tad nesunkiai galėsite išsukti abu stalviršius į išorę ar susukti į vidų. Puikiai tiks modernių namų interjere, nes jūsų namams suteiks...
  • Akcijos laikas ribotas
    Pristatymas iki 30 d.d.
    259 € 298 € 30
    Sumažinta kaina!
    Kavos staliukų komplektas - ROCK. Minimalistinio dizaino, bet puikiai tinkantis bet kokiame interjere. Pagamintas iš laminato plokštės. Accanto baldų salonuose galima rinktis stalviršio spalvas. Kojos metalinės, dažytos milteliniu būdu juodai. Matmenys: Ø75x36 ir Ø58x46 
  • Akcijos laikas ribotas
    Turime 2-3 d.d.
    359 € 499 € 2-3
    Pastaba: staliukas parduodamas už šią kainą iš salono ekspozicijos. Gali turėti smulkių defektų. Išskirtinio dizaino šoninis staliukas MILETTO puikiai atrodys kiekvienoje svetainėje. Staliuko žavesį pagyvina juodas porceliano marmuro stalviršis bei auksinė koja iš nerūdijančio plieno. Auksinis storas apvadas suteikia elegancijos ir išskirtinumo šiam baldui.
  • Akcijos laikas ribotas
    Turime 2-3 d.d.
    499 € 792 € 2-3
    Išskirtinio dizaino kavos staliukas MILETTO puikiai atrodys kiekvienoje svetainėje. Staliuko žavesį pagyvina juodas porceliano marmuro stalviršis bei auksinė koja iš nerūdijančio plieno. Auksinis storas apvadas suteikia elegancijos ir išskirtinumo šiam baldui.
  • Akcijos laikas ribotas
    Turime 2-3 d.d.
    179 € 358 € 2-3
    Tikras akių gaudytojas bet kuriame interjere! „Vida“ staliukas turi madingą ir prabangią išvaizdą, tai lemia juodo porceliano stalviršio ir marmuro išvaizdos derinys bei plonas juodo metalo pagrindas. Staliukas lengvai sulankstomas, tai palengvina stalo judėjimą. 
  • Akcijos laikas ribotas
    Turime 2-3 d.d.
    199 € 398 € 2-3
    Tikras akių gaudytojas bet kuriame interjere! VIDA staliukas turi madingą ir prabangią išvaizdą, tai lemia juodo porceliano stalviršio ir marmuro išvaizdos derinys bei plonas juodo metalo pagrindas. Staliukas lengvai sulankstomas, tai palengvina stalo judėjimą. 
  • Akcijos laikas ribotas
    Ekspozicijoje
    69 € 89 € 14
    Sumažinta kaina!
    Kavos staliukas 96734 su rudu marmuro stalviršiu, juodomis, milteliniu būdu dažytomis kojomis. Puikiai pagyvins jūsų interjerą.
  • Akcijos laikas ribotas
    Ekspozicijoje
    99 € 148 € 14
    Sumažinta kaina!
    Kavos staliukas 96735 su juodu marmuro stalviršiu, juodomis, milteliniu būdu dažytomis kojomis. Puikiai pagyvins jūsų interjerą.
  • Akcijos laikas ribotas
    Turime 2-3 d.d.
    199 € 375 € 2-3
    Pastaba: kavos staliukas parduodamas iš Kauno salono ekspozicijos. Gali turėti smulkių defektų. Kavos staliukas VILANDRA. Pagamintas iš cemento, todėl staliukas puikiai tiks bet kokoje aplinkoje, bet kokiu oru.
  • Akcijos laikas ribotas
    Turime 2-3 d.d.
    499 € 792 € 2-3
    Sumažinta kaina!
    Kavos staliukas SFERA su marmuro imitacijos stalviršiu, kojelės dvigubo metalo konstrukcija. Staliukas turi du apvalius stalviršius, vienas iš jų Ø80, o kitas šiek tiek mažesnis - Ø50. Turi sukimosi mechanizmą, tad nesunkiai galėsite išsukti abu stalviršius į išorę ar susukti į vidų. Puikiai tiks modernių namų interjere, nes jūsų namams suteiks...
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    129 € 45
    Šoninis staliukas - DOMERO STAR. Rankų darbo šoninis staliukas, stovas iš nerūdijančio plieno, auksinės spalvos, viršus - medienos plokštė dengta polirezinu.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    105 € 45
    Metalinė juoda lentyna su asimetriškai išdėstytomis juodomis melamino lentynėlėmis. Tai modernus dizaino elementas, kuris natūraliai suteikia minimalizmo pojūtį bet kokiam interjerui.
  • Pristatymas iki 14 d.d.
    139 € 14
    Metalinė juoda lentyna su asimetriškai išdėstytomis juodomis melamino lentynėlėmis. Tai modernus dizaino elementas, kuris natūraliai suteikia minimalizmo pojūtį bet kokiam interjerui.
  • Pristatymas iki 14 d.d.
    249 € 14
    Metalinė juoda lentyna su asimetriškai išdėstytomis juodomis lentynėlėmis. Tai modernus dizaino elementas, kuris natūraliai suteikia minimalizmo pojūtį bet kokiam interjerui.
  • Pristatymas iki 14 d.d.
    185 € 14
    Auksinė lentyna su asimetriškai išdėstytomis juodomis lentynėlėmis. Tai modernus dizaino elementas, kuris natūraliai suteikia minimalizmo pojūtį bet kokiam interjerui.
  • Pristatymas iki 20 d.d.
    189 € 20
    Metalinė juoda lentyna su asimetriškai išdėstytomis ąžuolo lentynėlėmis. Tai modernus dizaino elementas, kuris natūraliai suteikia minimalizmo pojūtį bet kokiam interjerui.
  • Akcijos laikas ribotas
    Turime 2-3 d.d.
    129 € 294 € 2-3
    Pastaba: kavos staliukas už šią kainą parduodamas tik iš salono ekspozicijos. Gali turėti smulkių defektų. Modernaus dizaino kavos staliukas, kurį lengva derinti bet kokiame interjere. Stalviršis pagamintas iš melamino, o koja juoda, metalinė, dažyta milteliniu būdu.
  • Pristatymas iki 14 d.d.
    199 € 14
    Apvalus kavos staliukas 86913 - modernus ir patogus, kadangi turi papildomą lentyną po stalviršiu. Viršus juodas marmuro imitacijos melaminas, lentyna po stalviršiu juodai dažytas MDF, kojos matinės, juodos, dažytos milteliniu būdu.
  • Akcijos laikas ribotas
    Pristatymas iki 14 d.d.
    99 € 148 € 14
    Sumažinta kaina!
    Kavos staliukas 97862 su rudu marmuro stalviršiu, juodomis, milteliniu būdu dažytomis kojomis. Puikiai pagyvins jūsų interjerą.
  • Akcijos laikas ribotas
    Turime 2-3 d.d.
    99 € 148 € 2-3
    Sumažinta kaina!
    Kavos staliukas 97861 - su baltu marmuro stalviršiu, juodomis, milteliniu būdu dažytomis kojomis. Puikiai pagyvins jūsų interjerą.
  • Akcijos laikas ribotas
    Pristatymas iki 20 d.d.
    69 € 89 € 20
    Sumažinta kaina!
    Kavos staliukas 97860 su rudu marmuro stalviršiu, juodomis, milteliniu būdu dažytomis kojomis. Puikiai pagyvins jūsų interjerą.
  • Akcijos laikas ribotas
    Pristatymas iki 20 d.d.
    69 € 89 € 20
    Sumažinta kaina!
    Kavos staliukas su baltu marmuro stalviršiu, juodomis, milteliniu būdu dažytomis kojomis. Puikiai pagyvins jūsų interjerą.
  • Pristatymas iki 30 d.d.
    299 € 30
    Kavos staliukų komplektas DUO su laminuotu baltu paviršiumi (U11027). Stalviršio plotis 1,8 cm. Kojelės plieninės, dažytos milteliniu būdu. Komplekte yra 2 staliukai, kurių matmenys: Didesnis staliukas: 76x76x39 cm.mažesnis staliukas: 66x66x34 cm. Gali būti užsakomas su pasirinktos spalvos laminato stalviršiu (žr. paskutinę nuotrauką) ir juodomis,...
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    129 € 45
    Šoninis staliukas - DOMERO MOSAIC. Rankų darbo šoninis staliukas, stovas iš nerūdijančio plieno, dažytos juodai milteliniu būdu, viršus - medienos plokštė dengta polirezinu.
  • Akcijos laikas ribotas
    Turime 2-3 d.d.
    119 € 170 € 2-3
    Kavos staliukas - ANTIKA. Viršus - medienos plokštė, kojos iš nerūdijančio plieno, dažytos juodai milteliniu būdu su auksiniais galiukais. Pastaba: parduodama tik iš salonų ekspozicijų. Gali turėti smulkių defektų.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    749 € 45
    Stilinga komoda TASHA su metalinėmis kojelėmis turi 3 talpius stalčius bei lentyną, kuri atsidaro paspaudimo mechanizmu. Tvirta konstrukcija bei modernus komodos raštas puikiai derės tiek svetainėje, tiek miegamajame ar valgomajame.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    749 € 45
    Stilinga komoda TASHA su metalinėmis kojelėmis turi 3 talpius stalčius bei lentyną, kuri atsidaro paspaudimo mechanizmu. Tvirta konstrukcija bei modernus komodos raštas puikiai derės tiek svetainėje, tiek miegamajame ar valgomajame.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    749 € 45
    Stilinga komoda TASHA su metalinėmis kojelėmis turi 3 talpius stalčius bei lentyną, kuri atsidaro paspaudimo mechanizmu. Tvirta konstrukcija bei modernus komodos raštas puikiai derės tiek svetainėje, tiek miegamajame ar valgomajame.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    719 € 45
    Komoda TASHA su metalinėmis kojelėmis - priekyje turi keturias durelės, kuriose yra trijų lygių reguliuojamos ir erdvios lentynos. Tvirta konstrukcija bei modernus komodos raštas puikiai derės tiek svetainėje, tiek miegamajame ar valgomajame.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    719 € 45
    Komoda TASHA su metalinėmis kojelėmis - priekyje turi keturias durelės, kuriose yra trijų lygių reguliuojamos ir erdvios lentynos. Tvirta konstrukcija bei modernus komodos raštas puikiai derės tiek svetainėje, tiek miegamajame ar valgomajame.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    719 € 45
    Komoda TASHA su metalinėmis kojelėmis - priekyje turi keturias durelės, kuriose yra trijų lygių reguliuojamos ir erdvios lentynos. Tvirta konstrukcija bei modernus komodos raštas puikiai derės tiek svetainėje, tiek miegamajame ar valgomajame.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    579 € 45
    Komoda TASHA - priekyje turi keturias durelės, kuriose yra trijų lygių reguliuojamos ir erdvios lentynos. Tvirta konstrukcija bei modernus komodos raštas puikiai derės tiek svetainėje, tiek miegamajame ar valgomajame.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    579 € 45
    Komoda TASHA - priekyje turi keturias durelės, kuriose yra trijų lygių reguliuojamos ir erdvios lentynos. Tvirta konstrukcija bei modernus komodos raštas puikiai derės tiek svetainėje, tiek miegamajame ar valgomajame.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    579 € 45
    Komoda TASHA - priekyje turi keturias durelės, kuriose yra trijų lygių reguliuojamos ir erdvios lentynos. Tvirta konstrukcija bei modernus komodos raštas puikiai derės tiek svetainėje, tiek miegamajame ar valgomajame.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    619 € 45
    TV staliukas TASHA su metalinėmis kojelėmis - idealiai tinka moderniam svetainės interjerui. Spintelės priekis padalintas į penkias dalis, kurių kiekvienoje yra po lentyną. Išimtis yra viena spintelė, kurioje yra net dvi lentynos. Spintelės atidaromos naudojant viršuje išsikišusius priekius. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    619 € 45
    TV staliukas TASHA su metalinėmis kojelėmis - idealiai tinka moderniam svetainės interjerui. Spintelės priekis padalintas į penkias dalis, kurių kiekvienoje yra po lentyną. Išimtis yra viena spintelė, kurioje yra net dvi lentynos. Spintelės atidaromos naudojant viršuje išsikišusius priekius. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    619 € 45
    TV staliukas TASHA su metalinėmis kojelėmis - idealiai tinka moderniam svetainės interjerui. Spintelės priekis padalintas į penkias dalis, kurių kiekvienoje yra po lentyną. Išimtis yra viena spintelė, kurioje yra net dvi lentynos. Spintelės atidaromos naudojant viršuje išsikišusius priekius. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    619 € 45
    TV staliukas TASHA su metalinėmis kojelėmis - idealiai tinka moderniam svetainės interjerui. Spintelės priekyje yra keturios uždaros spintelės su lentynomis bei trys atviros lentynos. Spintelės atidaromos naudojant viršuje išsikišusius priekius. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    479 € 45
    TV staliukas TASHA - idealiai tinka moderniam svetainės interjerui. Spintelės priekyje yra keturios uždaros spintelės su lentynomis bei trys atviros lentynos. Spintelės atidaromos naudojant viršuje išsikišusius priekius. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    479 € 45
    TV staliukas TASHA - idealiai tinka moderniam svetainės interjerui. Spintelės priekis padalintas į penkias dalis, kurių kiekvienoje yra po lentyną. Išimtis yra viena spintelė, kurioje yra net dvi lentynos. Spintelės atidaromos naudojant viršuje išsikišusius priekius. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    499 € 45
    TV staliukas TASHA - idealiai tinka moderniam svetainės interjerui. Spintelės priekis padalintas į penkias dalis, kurių kiekvienoje yra po lentyną. Išimtis yra viena spintelė, kurioje yra net dvi lentynos. Spintelės atidaromos naudojant viršuje išsikišusius priekius. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    579 € 45
    TV staliukas TASHA su metalinėmis kojelėmis - puikiai tinka moderniam interjero dizainui. Spintelė turi erdvų stalčių ir dvi uždaromas durelėmis spinteles. Spintelės atidaromos naudojant viršuje išsikišusius priekius. Baldai pagaminti iš kokybiškos laminuotos plokštės ir MDF. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    549 € 45
    TV staliukas TASHA su metalinėmis kojelėmis - puikiai tinka moderniam interjero dizainui. Spintelė turi erdvų stalčių ir dvi uždaromas durelėmis spinteles. Spintelės atidaromos naudojant viršuje išsikišusius priekius. Baldai pagaminti iš kokybiškos laminuotos plokštės ir MDF. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    579 € 45
    TV staliukas TASHA su metalinėmis kojelėmis - puikiai tinka moderniam interjero dizainui. Spintelė turi erdvų stalčių ir dvi uždaromas durelėmis spinteles. Spintelės atidaromos naudojant viršuje išsikišusius priekius. Baldai pagaminti iš kokybiškos laminuotos plokštės ir MDF. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    449 € 45
    TV staliukas TASHA - puikiai tinka moderniam interjero dizainui. Spintelė turi erdvų stalčių ir dvi uždaromas durelėmis spinteles. Spintelės atidaromos naudojant viršuje išsikišusius priekius. Baldai pagaminti iš kokybiškos laminuotos plokštės ir MDF. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    449 € 45
    TV staliukas TASHA - puikiai tinka moderniam interjero dizainui. Spintelė turi erdvų stalčių ir dvi uždaromas durelėmis spinteles. Spintelės atidaromos naudojant viršuje išsikišusius priekius. Baldai pagaminti iš kokybiškos laminuotos plokštės ir MDF. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    449 € 45
    TV staliukas TASHA - puikiai tinka moderniam interjero dizainui. Spintelė turi erdvų stalčių ir dvi uždaromas durelėmis spinteles. Spintelės atidaromos naudojant viršuje išsikišusius priekius. Baldai pagaminti iš kokybiškos laminuotos plokštės ir MDF. 
  • Pristatymas iki 30 d.d.
    369 € 30
    Kavos staliukas BOND - stilingo ir modernaus dizaino. Stalviršis pagamintas iš stiklo, o apačia iš mango medienos.
  • Pristatymas iki 30 d.d.
    369 € 30
    Kavos staliukas BOND - stilingo ir modernaus dizaino. Stalviršis pagamintas iš stiklo, o apačia iš mango medienos.
  • Pristatymas iki 30 d.d.
    319 € 30
    Šoninis staliukas BOND - stilingo ir modernaus dizaino. Stalviršis pagamintas iš stiklo, o apačia iš mango medienos.
  • Pristatymas iki 30 d.d.
    319 € 30
    Šoninis staliukas BOND - stilingo ir modernaus dizaino. Stalviršis pagamintas iš stiklo, o apačia iš mango medienos.
  • Ekspozicijoje
    619 € 45
    NICOLE – modernaus dizaino komoda. Madinga juoda korpuso spalva tiks bet kuriame interjere, kuriame norime įnešti elegancijos. Praktiška trijų durų komoda turi dvi spinteles, padalintas per pusę dvejomis lentynomis, jų dėka turėsite daug vietos asmeniniams daiktams susidėti. 
  • Ekspozicijoje
    559 € 60
    Televizoriaus staliukas NICOLE. Modernaus dizaino staliukas turi 1 stalčių ir dvi dureles. Talpus ir praktiškas staliukas.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    699 € 60
    NICOLE – modernaus dizaino komoda. Madingo korpuso spalva tiks bet kuriame interjere, kuriame norime įnešti elegancijos. Praktiška keturių durų komoda turi dvi spinteles, padalintas per pusę dvejomis lentynomis, jų dėka turėsite daug vietos asmeniniams daiktams susidėti. 
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    399 € 60
    Modernaus dizaino konsolė NICOLE su dviem talpiais stalčiais. Dera kartu su NICOLE kolekcija.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    699 € 60
    NICOLE – modernaus dizaino komoda. Madingo korpuso spalva tiks bet kuriame interjere, kuriame norime įnešti elegancijos. Praktiška keturių durų komoda turi dvi spinteles, padalintas per pusę dvejomis lentynomis, jų dėka turėsite daug vietos asmeniniams daiktams susidėti. 
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    659 € 60
    Televizoriaus staliukas NICOLE. Modernaus dizaino staliukas su dviem stalčiais ir dvejomis durelėmis. Pakankamai ilgas, todėl talpus ir galima paslėpti nemažai smulkmenų.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    559 € 60
    Televizoriaus staliukas NICOLE. Modernaus dizaino staliukas turi 1 stalčių ir dvi dureles. Talpus ir praktiškas staliukas.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    739 € 45
    NICOLE – modernaus dizaino komoda. Madingas korpuso dizainas tiks bet kuriame interjere, kuriame norime įnešti elegancijos. Praktiška dviejų durų komoda turi dvi spinteles bei tris talpius stalčius per vidurį, jų dėka turėsite daug vietos asmeniniams daiktams susidėti. 
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    619 € 60
    NICOLE – modernaus dizaino komoda. Madingo korpuso spalva tiks bet kuriame interjere, kuriame norime įnešti elegancijos. Praktiška trijų durų komoda turi dvi spinteles, padalintas per pusę dviejomis lentynomis, jų dėka turėsite daug vietos asmeniniams daiktams susidėti. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    399 € 45
    Modernaus dizaino konsolė NICOLE su dviem talpiais stalčiais. Dera kartu su NICOLE kolekcija.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    619 € 45
    Stilinga komoda TASHA turi 3 talpius stalčius bei lentyną, kuri atsidaro paspaudimo mechanizmu. Tvirta konstrukcija bei modernus komodos raštas puikiai derės tiek svetainėje, tiek miegamajame ar valgomajame.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    619 € 45
    Stilinga komoda TASHA turi 3 talpius stalčius bei lentyną, kuri atsidaro paspaudimo mechanizmu. Tvirta konstrukcija bei modernus komodos raštas puikiai derės tiek svetainėje, tiek miegamajame ar valgomajame.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    619 € 45
    Stilinga komoda TASHA turi 3 talpius stalčius bei lentyną, kuri atsidaro paspaudimo mechanizmu. Tvirta konstrukcija bei modernus komodos raštas puikiai derės tiek svetainėje, tiek miegamajame ar valgomajame.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    619 € 45
    TV staliukas ERICA - puikiai dera prie modernaus interjero. Iš šonų turi 2 spinteles, kurios atsidaro metalinėmis rankenomis, o per vidurį yra 2 stalčiai, kurie yra erdvūs ir atsidaro išsikišusiais priekiais, tad puikiai derės jūsų svetainėje. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    619 € 45
    TV staliukas ERICA - puikiai dera prie modernaus interjero. Iš šonų turi 2 spinteles, kurios atsidaro metalinėmis rankenomis, o per vidurį yra 2 stalčiai, kurie yra erdvūs ir atsidaro išsikišusiais priekiais, tad puikiai derės jūsų svetainėje. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    629 € 45
    TV staliukas ERICA - puikiai dera prie modernaus interjero. Iš šonų turi 2 spinteles, kurios atsidaro metalinėmis rankenomis, o per vidurį yra 2 stalčiai, kurie yra erdvūs ir atsidaro išsikišusiais priekiais, tad puikiai derės jūsų svetainėje. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    629 € 45
    TV staliukas ERICA - puikiai dera prie modernaus interjero. Iš šonų turi 2 spinteles, kurios atsidaro metalinėmis rankenomis, o per vidurį yra 2 stalčiai, kurie yra erdvūs ir atsidaro išsikišusiais priekiais, tad puikiai derės jūsų svetainėje. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    629 € 45
    TV staliukas ERICA - puikiai dera prie modernaus interjero. Iš šonų turi 2 spinteles, kurios atsidaro metalinėmis rankenomis, o per vidurį yra 2 stalčiai, kurie yra erdvūs ir atsidaro išsikišusiais priekiais, tad puikiai derės jūsų svetainėje. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    629 € 45
    TV staliukas ERICA - puikiai dera prie modernaus interjero. Iš šonų turi 2 spinteles, kurios atsidaro metalinėmis rankenomis, o per vidurį yra 2 stalčiai, kurie yra erdvūs ir atsidaro išsikišusiais priekiais, tad puikiai derės jūsų svetainėje. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    519 € 45
    Modernus TV staliukas - ERICA. Turi 2 šonines spinteles, kuriose yra po 1 lentyną bei 1 stalčių, kuris atsidaro išsikišusiu viršumi. Puikiai tiks tiek svetainėje, tiek miegamajame.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    519 € 45
    Modernus TV staliukas - ERICA. Turi 2 šonines spinteles, kuriose yra po 1 lentyną bei 1 stalčių, kuris atsidaro išsikišusiu viršumi. Puikiai tiks tiek svetainėje, tiek miegamajame.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    529 € 45
    Modernus TV staliukas - ERICA. Turi 2 šonines spinteles, kuriose yra po 1 lentyną bei 1 stalčių, kuris atsidaro išsikišusiu viršumi. Puikiai tiks tiek svetainėje, tiek miegamajame. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    529 € 45
    Modernus TV staliukas - ERICA. Turi 2 šonines spinteles, kuriose yra po 1 lentyną bei 1 stalčių, kuris atsidaro išsikišusiu viršumi. Puikiai tiks tiek svetainėje, tiek miegamajame. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    529 € 45
    Modernus TV staliukas - ERICA. Turi 2 šonines spinteles, kuriose yra po 1 lentyną bei 1 stalčių, kuris atsidaro išsikišusiu viršumi. Puikiai tiks tiek svetainėje, tiek miegamajame.
Rodoma 193 - 288 iš 482 dalykų

Peržiūrėtos

Nėra peržiūrėtų prekių