Filtrai

Įjungti filtrai
    Gamintojas

    Minkštieji baldai  

    Minkštas baldas – tai vienas iš didžiausių pirkinių namams. Tai baldas ant kurio bus sėdima, poilsiaujama ar net miegama. Jei Jūsų svetainė erdvi Jums teks nuspręsti kokią dalį skirsite minkštam baldui. Taip pat svarbu pagalvoti ar toks baldas Jums reikalingas su miegama funkcija ar be jos. Mūsų internetinėje parduotuvėje, bei salonuose gausus minkštų baldų pasirinkimas. Čia galite užsisakyti minkštus kampus su eko oda ar gobelenu.

    • Minkšti kampai
      Minkšti kampai

      Kokybiški ir ilgaamžiai minkšti kampai ACCANTO salonuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir internetu. Minkštas kampas su reglaineriu, porankiais ir galvos atramomis. Įvairių matmenų kampinės sofos gali būti aptrauktos veliūriniu audiniu, gobelenu, dirbtine ar tikra oda. 

    • Minkšti kampai su miegojimo funkcija
      Minkšti kampai su...

      Odiniai, gobeleniniai, veliūriniai kokybiški bei stilingi minkšti kampai Jūsų laukia ACCANTO el. parduotuvės asortimente ir salonuose – čia juos įsigysite gera kaina. Kasdienybėje pravers minkštas kampas su miegama funkcija ir patalynės dėže. Kampinės sofos gali būti U ir L formos. 

    • Sofos
      Sofos

      Siūlome įsigyti patogių ir praktiškų sofų Jūsų svetainei. Platus pasirinkimas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir internetu. Galite rasti dirbtinės odos sofas, veliūrines ar gobelenu aptrauktas sofas. Kompaktiškos sofos mažoms erdvėms, komplektuojamos kartu su foteliais, aptraukta audiniu išorinė pusė, kad stilingai atrodytų viduryje svetainės. 

    • Sofos-lovos
      Sofos-lovos

      Mūsų internetinėje parduotuvėje siūlomos sofos-lovos pasižymi ne tik unikaliu dizainu, bet ir patogumu. Platus pasirinkimas sofų-lovų: išlankstomi pufai, foteliai, klasikinio dizaino sofos lovos. Galite rasti trivietes, dvivietes ar netgi vienvietes - transformuojamas sofas. Taip pat rasite veliūrines sofas lovas, aptrauktas gobelenu ar su išlankstomu čiužiniu. Platus audinių pasirinkimas.

    • Foteliai
      Foteliai

      Modernaus ir klasikinio dizaino, stilingi foteliai kuriuos galite naudoti biure ar namuose. Trumpas pristatymo terminas, kokybiški ir originalūs foteliai Jūsų namų interjerui suteiks išskirtinio žavesio bei jaukumo.

    • Pufai
      Pufai

      Ieškote baldo kuris neužimtų daug vietos? Būtų funkcionalus ir patogus. Mes turime ką pasiūlyti! Stilingi, žaismingi ir labai patogūs pufai ir banketės. Banketė tai toks baldas kuris gali tarnauti kaip kėdė arba kaip daiktas ant kurio galite pasidėti daiktus pvz., rankinę, šalį ar bet kokį kitą daiktą. Pufą arba banketę galite naudoti prieškambaryje arba svetainėje.

    puslapyje
    Rodoma 193 - 288 iš 297 dalykų
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      1 884 €
      BELLARGO - minkštas kampas su miegama dalimi. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Galima užsakyti su miegama dalimi ir patalynės dėže. Taip pat papildomai galima užsakyti banketę ar sofutę. 
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      3 133 €
      AURORA - modernaus dizaino minkštas kampas su miegama dalimi. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Reguliuojami galvos atlošai. Galima užsakyti su miegama dalimi, be patalynės dėžės. Taip pat papildomai galima...
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 060 €
      ARGO - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Reguliuojami galvos atlošai. Galima užsakyti su miegama dalimi, be patalynės dėžės. Taip pat papildomai galima užsakyti banketę ar...
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 145 €
      ALESSANDRA - modernaus dizaino minkštas kampas su miegama dalimi. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Reguliuojami galvos atlošai. Galima užsakyti su miegama dalimi ir patalynės dėže. Taip pat papildomai galima...
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 036 €
      ADELA - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės, bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Reguliuojami galvos atlošai. Galima užsakyti su miegama dalimi ir patalynės dėže. Taip pat papildomai galima užsakyti banketę ar...
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      1 905 €
      CUPIDO - modernus ir komfortiškas minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Galima užsakyti su miegama dalimi. Taip pat papildomai galima užsakyti banketę ar sofutę.
    • Akcijos laikas ribotas
      Ekspozicijoje
      2 499 € 4 715 €
      Sumažinta kaina!
      LOGUS L - prabangus ir ypač funkcionalus minkštas kampas su elektriniu reglaineriu. Minkštą baldą galima užsakyti su šezlongu kairėje arba dešinėje pusėje, pasirinkti spalvą iš plačios spalvų paletės. 
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      1 499 € 1 874 €
      Sumažinta kaina!
      NOLA - prabangus ir ypač funkcionalus minkštas kampas. Minkštą baldą galima užsakyti su šezlongu kairėje arba dešinėje pusėje, pasirinkti spalvą iš plačios spalvų paletės. Modelis turi miegamąją dalį ir patalynės dėžę. Miegamoji dalis: 144x225 cm.
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      3 619 € 4 762 €
      Sumažinta kaina!
      SWING - modulinis minkštas kampas su miegamojo funkcija, bet be patalynės dėžes. Galimi kiti matmenys, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Matmenys: 221 x 174cm. Miegamoji dalis: 195 x 120 cm.
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      1 929 € 2 538 €
      Sumažinta kaina!
      Sofa-lova ASPEN. Su miegamąja dalimi, be patalynės dėžės.  Galimi kiti spalviniai pasirinkimai, galima užsakyti fotelį ar pufą. Miegamoji dalis: 120 x 200 cm. PASTABA: minkštieji baldai užsakomi tik ACCANTO salonuose. 
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      4 679 € 6 157 €
      Sumažinta kaina!
      ZEN - modernus minkštas kampas, be miegamosios funkcijos ir patalynės dėžės. Galimi kiti matmenys, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Galima rinktis kartu su staliuku. Matmenys: 425 x 191 cm. 
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      5 479 € 7 209 €
      Sumažinta kaina!
      CHOCO - modernaus dizaino modulinė sofa. Be miegamosios funkcijos ir patalynės dėžės. Galima minkšto kampo komplektacija. Galimi kiti matmenys, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Kaina nurodyta su A kategorijos audiniu. Matmenys: 314 x143 cm.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 199 €
      REZZO - stilingas ir modernus minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (1) kategorijos gobelenu. Gali būti užsakomas su audiniu arba eko oda. Galima užsakyti ir dvivietę arba trivietę sofą, bei foteliuką ar pufą. Šis modelis neturi miegojimo funkcijos.  Pateikta kaina...
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 219 €
      MONZA - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (1) kategorijos gobelenu. Gali būti užsakomas su audiniu arba eko oda. Galima užsakyti ir dvivietę arba trivietę sofą, bei foteliuką ar pufą. Šis modelis neturi miegojimo funkcijos.  Pateikta kaina...
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 379 €
      JUSTIN - modernus minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės, bei spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (1) kategorijos gobelenu. Gali būti užsakomas su audiniu arba eko oda. Galima užsakyti ir dvivietę arba trivietę sofą, bei foteliuką ar pufą. Šis modelis neturi miegojimo funkcijos.  Pateikta kaina...
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 549 €
      FORIO - stilingas minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės, bei spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (1) kategorijos gobelenu. Gali būti užsakomas su audiniu arba eko oda. Galima užsakyti ir dvivietę arba trivietę sofą, bei foteliuką ar pufą. Šis modelis neturi miegojimo funkcijos.  Pateikta kaina...
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 159 €
      ASPEN - elegantiškas minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (1) kategorijos gobelenu. Gali būti užsakomas su audiniu arba eko oda. Galima užsakyti ir dvivietę arba trivietę sofą bei foteliuką ar pufą. Šis modelis neturi miegojimo funkcijos.  Pateikta kaina...
    • Pristatymas iki 30 d.d.
      449 € 30
      Modernus, avies kailio imitacijos fotelis BABE. Su tvirtomis metalinėmis juodomis kojelėmis ir gobeleno audiniu aptrauktu pagrindu, kuris savo tekstūra primena avikailį ir atrodo lyg minkštas pūkelis. Puikus pasirinkimas poilsio zonai.
    • Akcijos laikas ribotas
      Turime 2-3 d.d.
      1 250 € 1 374 €
      Sumažinta kaina!
      TIKKA - stilingas, komfortabilus ir kompaktiškas minkšto kampo modelis. Galimi įvairūs spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (1) kategorijos gobelenu. Šis modelis turi miegojimo funkciją ir patalynės dėžę. Miegamos dalies išmatavimui: 200 x 122 cm
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 60 d.d.
      1 699 € 1 788 €
      Sumažinta kaina!
      BOTEGA - modernus ir komfortiškas minkšto kampo modelis. Minkštą baldą galima užsakyti su šezlongu kairėje arba dešinėje pusėje, pasirinkti spalvą iš plačios spalvų paletės. Šis modelis turi miegamą funkciją ir patalynės dėžę.  Miegamos dalies išmatavimai: 150 x 269 cm 
    • Pristatymas iki 14 d.d.
      329 € 14
      Žalios spalvos fotelis 95846 apvilktas veliūriniu audiniu su žalvario spalvos kojelėmis. Puikus pasirinkimas ieškantiems išskirtinio tačiau patogaus fotelio.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 557 €
      ZENO - elegantiškas minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Yra galimybė aptraukti natūralia oda. Be miegamos funkcijos. Papildomai galima užsakyti banketę ar fotelį. Su reglaineriu ir reguliuojamu...
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      1 011 €
      SIMBA - klasikinio dizaino sofa. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta sofos kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Be miegamos funkcijos. Papildomai galima užsakyti banketę. Galima komplektuoti minkštą kampą su patalynės dėže, reglaineriu ir reguliuojamu atlošu.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      1 240 €
      SEBASTIAN - klasikinio dizaino sofa. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta sofos kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Be miegamos funkcijos. Papildomai galima užsakyti banketę. Galima komplektuoti minkštą kampą. Su reglaineriu ir reguliuojamu atlošu.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      1 270 €
      MIKE - stilinga ir šiuolaikiška sofa. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta sofos kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Be miegamos funkcijos. Papildomai galima užsakyti banketę. Galima komplektuoti minkštą kampą.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 352 €
      LAMBERT - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Be miegamos funkcijos. Papildomai galima užsakyti banketę. Su reglaineriu ir reguliuojamu atlošu.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 164 €
      LOLA - modernus minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Be miegamos funkcijos. Papildomai galima užsakyti banketę.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 784 €
      NICOLE - minimalistinio dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Be miegamos funkcijos. Papildomai galima užsakyti banketę.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      4 017 €
      RALPH - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Be miegamos funkcijos. Papildomai galima užsakyti banketę ar modulinę sofą.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 935 €
      PLARIS - didelis ir modernus minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Be miegamos funkcijos. Papildomai galima užsakyti pufą. Su reglaineriu ir reguliuojamu atlošu.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 804 €
      TIDY - minimalistinio dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Yra galimybė užsakyti su natūralia oda. Be miegamos funkcijos. Papildomai galima užsakyti banketę. Galimi keli kojelių variantai. 
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 214 €
      KUBIK - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Papildomai galima užsakyti fotelį ir banketę. Galima sofos komplektacija.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 382 €
      JARO - stilingas ir modernus minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Yra galimybė užsakyti su natūralia oda. Gali būti su miegama dalimi ar reglaineriu. Papildomai galima užsakyti fotelį ir banketę.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      1 987 €
      HOLLIS - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Yra galimybė užsakyti su natūralia oda. Gali būti su miegama dalimi ar reglaineriu. Papildomai galima užsakyti fotelį ir banketę.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 411 €
      GARETH - minimalistinio dizaino bei funkcionalus minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Be miegamos funkcijos. Papildomai galima užsakyti fotelį ir banketę. Su reglaineriu ir reguliuojamu atlošu.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 123 €
      FOREST - klasikinio dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės, bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Be miegamos funkcijos. Papildomai galima užsakyti banketę.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 697 €
      ESTATE - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Yra galimybė užsakyti su natūralia oda. Be miegamos funkcijos. Papildomai galima užsakyti banketę ir fotelį.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 802 €
      EMMET - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Yra galimybė užsakyti su natūralia oda. Be miegamos funkcijos. Papildomai galima užsakyti banketę. Su reguliuojamais atlošais.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 508 €
      EGON - šiuolaikiškas ir funkcionalus minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Yra galimybė užsakyti su natūralia oda. Be miegamos funkcijos. Papildomai galima užsakyti fotelį ir banketę. Su...
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 411 €
      CHRISTOPHER - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Yra galimybė užsakyti su natūralia oda. Modelis neturi miegamos funkcijos. Papildomai galima užsakyti fotelį ir banketę.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      1 920 €
      BACIO - minimalistinio dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos gobelenu. Užsakant su gobelenu audinys pilnai nuimamas. Galima skalbti. Yra galimybė užsakyti su natūralia oda. Modelis neturi miegamos funkcijos.  Kaina nurodyta be pagalvėlių ir...
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 272 €
      VOYAGE - minimalistinio dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Minkštas baldas negali būti užsakomas su miegama funkcija. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Galimi kiti kojelių pasirinkimai.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 704 €
      ASTOR - stilingas ir modernus minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos gobelenu. Be patalynės dėžės. Galima užsakyti su miegamąja dalimi, papildoma bankete ir foteliu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      1 844 €
      Sofa lova – BALI su miegama funkcija ir integruotu 12 cm čiužiniu. Galima pasirinkti iš dviejų porankių stilių, taip pat galimybė užsakyti kaip minkštą kampą. Audinys pilnai nusisega ir gali būti skalbiamas skalbyklėje. Galimi įvairūs matmenys ir audinių pasirinkimai. Miegamos dalies išmatavimai: 120 x 190 cm
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 149 €
      PANORAMA - didelis ir šiuolaikiškas minkštas kampas. Galimos įvairios komplektavimo galimybės. Galima pasirinkti norimą spalvą iš plačios spalvų paletės. Pateikta minkšto kampo kaina gobeleno audiniu 320x162 cm išmatavimui. Šis modelis neturi miegamos funkcijos. Gali būti užsakomas su šezlongu kairėje arba dešinėje pusėje. 
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      549 € 14
      Klasikinis dizainas kartu su šiuolaikine išvaizda sukuria nepamirštamą – BRISTOL fotelio dizainą. Švelnus ir minkštas sėdėjimas užtikrins komfortą kiekvienai dienai. Fotelis turi 360 °  sukimosi funkciją. Maksimali apkrova 130 kg. 
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      1 409 € 1 854 €
      Sumažinta kaina!
      Sofa-lova ROCK su miegama funkcija ir reguliuojamais atlošais. Galimi įvairūs audinių bei spalvų pasirinkimai. Kaina nurodyta su žemiausios (A) kategorijos audiniu.  Miegamos dalies išmatavimai: 190 x 116  PASTABA: minkštieji baldai užsakomi tik ACCANTO salonuose.
    • Pristatymas iki 60 d.d.
      1 245 €
      CHARM MINI - jaukus minkštas kampas su miegama funkcija. Galimi keli išmatavimai, komplektavimo galimybės. Galimi įvairūs audinių bei spalvų pasirinkimai. Kaina nurodyta su žemiausios kategorijos audiniu. Miegamos dalies išmatavimai: 135 x 280 cm 
    • Pristatymas iki 60 d.d.
      2 380 €
      CHARM MAXI - didelis ir komfortiškas minkštas kampas.  Galimi įvairūs audinių bei spalvų variantai. Kaina nurodyta su žemiausios kategorijos audiniu. Šis modelis neturi miegamos funkcijos ir patalynės dėžės. 
    • Pristatymas iki 60 d.d.
      5 339 €
      Prabangus minkštas kampas – ANDREA aptrauktas aukščiausios kategorijos natūralia oda. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės, bei spalviniai pasirinkimai. Pagamintas Italijoje.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 790 €
      SALTO - prabangus ir ypač funkcionalus minkštas kampas su elektriniu reglaineriu. Minkštą baldą galima užsakyti su šezlongu kairėje arba dešinėje pusėje, pasirinkti spalvą iš plačios spalvų paletės.  Miegamos dalies išmatavimai: 216 x 88 cm. Galimi kiti išmatavimai:  275 x 182 cm  376 x 227 cm 
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      1 699 € 2 462 €
      Sumažinta kaina!
      Akcijos kaina galioja (Salvador 14, 15, 16) audiniams.  LOGUS L - prabangus ir ypač funkcionalus minkštas kampas su elektriniu reglaineriu. Minkštą baldą galima užsakyti su šezlongu kairėje arba dešinėje pusėje, pasirinkti spalvą iš plačios spalvų paletės.  Galimi kiti išmatavimai:  277 x 177 cm  352 x 204 cm 
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 30 d.d.
      250 € 309 € 30
      Sumažinta kaina!
      Modernus fotelis apvilktas tamsiai žaliu veliūriniu audiniu. Kojelė dažyta milteliniu būdu, su sukimosi funkcija.
    • Akcijos laikas ribotas
      Turime 2-3 d.d.
      250 € 309 € 2-3
      Sumažinta kaina!
      Modernus fotelis apvilktas tamsiai pilku veliūriniu audiniu. Turi ruvą atspalvį. Kojelė dažyta milteliniu būdu, su sukimosi funkcija.
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      1 350 € 1 646 €
      Sumažinta kaina!
      NOEL - elegantiškas minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (1) kategorijos gobelenu. Gali būti užsakomas su audiniu arba eko oda. Galima užsakyti dvivietę arba trivietę sofą bei foteliuką ar pufą. Šis modelis neturi miegojimo funkcijos.  Pateikta kaina išmatavimui:...
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      1 092 €
      NORTON - modernaus dizaino sofa. Galimi įvairūs spalviniai pasirinkimai. Pateikta sofutės kaina su (1) kategorijos gobelenu 162x96 cm išmatavimui. Gali būti užsakoma su audiniu arba eko oda. Galima užsakyti ir foteliuką ar pufą. Šis modelis neturi miegojimo funkcijos. Galima komplektuoti ir kaip minkštą kampą.  Galimi išmatavimai:  162 x 96 cm  192 x 96...
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 849 € Išparduota
      MAURICE - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (1) kategorijos gobelenu. Gali būti užsakomas su audiniu arba eko oda. Galima užsakyti ir dvivietę arba trivietę sofą bei foteliuką ar pufą. Šis modelis neturi miegojimo funkcijos.  Pateikta kaina...
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 459 € Išparduota
      DAVOS - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (1) kategorijos gobelenu. Gali būti užsakomas su audiniu arba eko oda. Galima užsakyti ir dvivietę arba trivietę sofą bei foteliuką ar pufą. Šis modelis neturi miegojimo funkcijos.  Pateikta kaina...
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      1 964 € Išparduota
      Sofa-lova TAHITI žavingas modeliukas, išsiskiriantis dėl savo puošnaus apsiūvimo. Rafinuoto stiliaus ir komforto derinys. Galimybė pasirinkti iš trijų skirtingų porankių stilių. Poliuretano putų 12 cm aukščio čiužinys. Galimi įvairūs matmenys ir audinių pasirinkimai. Miegamos dalies išmatavimai: 140 x 190 cm
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      1 865 € Išparduota
      MALDIVE - žavingas sofa-lova modeliukas, išsiskiriantis lengvumu ir elegancija. Galimybė pasirinkti iš trijų skirtingų porankių stilių. Elegancija ir komfortas Jus lydės kiekvieną dieną, o naktį pasirūpins ypatingu poilsiu. Miegamos dalies išmatavimai: 140 x 190 cm  Pateikta sofos-lovos kaina su (B) kategorijos audiniu.  
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      1 884 € Išparduota
      NAXOS - sofa-lova skirta tiems, kurie neturi daug erdvės minkštam baldui, tačiau nori ne tik patogiai sėdėti, bet ir išsimiegoti. Galimybė pasirinkti iš keturių skirtingų porankių stilių. Elegancija ir komfortas Jus lydės kiekvieną dieną, o naktį pasirūpins ypatingu poilsiu. Pateikta sofos-lovos kaina su (B) kategorijos audiniu.Miegamos dalies...
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      1 884 € Išparduota
      SANTORINI - sofa-lova pasižymi ypatingu tvirtumu ir dinamiškomis formomis. Galimybė pasirinkti iš keturių skirtingų porankių stilių. Elegancija ir komfortas Jus lydės kiekvieną dieną, o naktį pasirūpins ypatingu poilsiu. Galimi įvairūs matmenys ir audinių pasirinkimai. Pateikta sofos-lovos kaina su (B) kategorijos audiniu. Miegamos dalies išmatavimai: 140...
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 179 € Išparduota
      BARBADOS - sofa-lova pasižymi ypatingu tvirtumu ir harmoningai suderintomis formomis. Galimybė pasirinkti iš keturių skirtingų porankių stilių. Elegancija ir komfortas Jus lydės kiekvieną dieną, o naktį pasirūpins ypatingu poilsiu. Greitas ir lengvas išskleidimas vos vienu judesiu. Miegamos dalies išmatavimai: 160 x 199 cm 
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      1 145 €
      SUEZ - didelis ir patogus sėdėti. Šis modelis neturi miegamos funkcijos, gali būti užsakomas su pasirinktos spalvos audiniu. Galima pasirinkti šezlongo pusę.  Kaina nurodyta su 1 kategorijos audiniu 250 x 185 cm išmatavimui. 
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      1 935 € 2 126 €
      Sumažinta kaina!
      ASTON - labai elegantiškas minkštas kampas, kuriame svarbų vaidmenį vaidina kiekviena detalė. Sėdynių ir šonų apdailai naudojama prancūziška siūlė, ne tik suteikia išskirtines formas, bet ir dekoratyvinį elementą. Verta paminėti ir asimetrišką šonų ryšį su užpakaline baldo dalimi. Minkštas kampas turi aukštas kojeles.  Kaina nurodyta išmatavimui: 248x177...
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      1 179 € 1 965 € Išparduota
      Sumažinta kaina!
      PALERMO - modulinė sofa-lova su miegamąja funkcija, be patalynės dėžės. Galima minkšto kampo komplektacija. Galimi kiti matmenys, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Miegamoji dalis: 133x186 cm.
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      3 359 € 4 420 € Išparduota
      Sumažinta kaina!
      MANHATTAN - išskirtinio komforto minkštas kampas, pasižymintis ypatingu minkštumu. Atsisėdus ant baldo pajusite kaip pagalvėlės prisitaiko prie Jūsų kūno formų, taip yra dėl to, kad pagalvėlės užpildytos natūraliomis plunksnomis ir ypač lanksčiomis putomis.  Kaina nurodyta išmatavimui: 285 x 235 cm 
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      1 639 € 2 157 € Išparduota
      Sumažinta kaina!
      NOTE - modulinė sofa. Be miegamosios funkcijos ir patalynės dėžės. Galima minkšto kampo komplektacija. Galimi kiti matmenys, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Kaina nurodyta su A kategorijos audiniu. Matmenys: 200x110 cm.
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      2 459 € 3 236 € Išparduota
      Sumažinta kaina!
      NORMAN – paprastų formų minkštas kampas, tačiau apžiūrėję atidžiau pastebėsite įdomias ir neįprastas pagalvių atlošų pagalvėles ir stilingą susiuvimą pagalvėlių kraštuose, kurie šiai kolekcijai suteikia stilių ir nesenstančią eleganciją. Kaina nurodyta išmatavimui: 294 x 175 cm.
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      1 699 € 2 236 € Išparduota
      Sumažinta kaina!
      MIST - futuristinio dizaino minkštas kampas. Be miegamosios funkcijos ir patalynės dėžės. Galimi kiti matmenys, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Galima komplektuoti kartu su USB jungtimi ir toršeru. Matmenys: 283 x 141 cm. 
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      1 349 € 1 775 € Išparduota
      Sumažinta kaina!
      OSLO - klasikinio dizaino sofa-lova. Su miegamąja dalimi, be patalynės dėžės.  Galimi kiti spalviniai pasirinkimai, galima USB jungtis. Miegamoji dalis: 195x148 cm.
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      3 159 € 4 157 € Išparduota
      Sumažinta kaina!
      ACAPULCO - modernaus dizaino minkštas kampas. Be miegamosios funkcijos ir patalynės dėžės. Kaina nurodyta su A kategorijos audiniu. Galimi kiti matmenys, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. 
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      3 339 € 4 394 €
      Sumažinta kaina!
      COLUMBUS - modernaus dizaino minkštas kampas. Be miegamosios funkcijos ir patalynės dėžės. Galimi kiti matmenys, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Matmenys: 415x185 cm.
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      3 109 € 4 091 € Išparduota
      Sumažinta kaina!
      ROLL - išskirtinės formos minkštas kampas. Minimalistinio dizaino, bet puikiai tinkantis bet kokiame interjere. Be miegamosios funkcijos ir patalynės dėžės. Galimi kiti matmenys, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Kaina nurodyta matmenims: 375 x 169 cm.
    • Akcijos laikas ribotas
      Pristatymas iki 45 d.d.
      2 459 € 3 236 € Išparduota
      Sumažinta kaina!
      BOSCO - modernus ir prabangus, išskirtinis minkštas kampas. Galimi kiti matmenys, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Be patalynės dėžės ir miegamosios funkcijos. Galima pasirinkti integruotą USF lizdą arba belaidį pakrovimo elementą. Matmenys: 292 x 177 cm.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      3 209 € Išparduota
      GRANDE - klasikinio dizaino minkštas kampas su miegamąja funkcija ir patalynes dėže. Modulinis kampas, kurį galima keisti. Galimi kiti matmenys, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Matmenys: 275x190 cm.
    • Pristatymas iki 14 d.d.
      399 € 14
      Tamsiai pilkas fotelis 87681 apvilktas veliūriniu audiniu su žalvario spalvos kojelėmis, atlošas dekoruotas vertikaliais įsiuvais kurie modeliui suteikia žavesio.
    • Pristatymas iki 14 d.d.
      399 € 14
      Pilkai rusvas fotelis fotelis apvilktas veliūriniu audiniu su žalvario spalvos kojelėmis, atlošas dekoruotas vertikaliais įsiuvais kurie modeliui suteikia žavesio.
    • Pristatymas iki 60 d.d.
      1 532 €
      ABBY - klasikinio dizaino trivietė sofa. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (C) kategorijos gobelenu. Modelis neturi miegamos funkcijos.  Išmatavimui: 266x171 cm
    • Pristatymas iki 60 d.d.
      2 645 € Išparduota
      ABBRACCIO LIGHT - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (C) kategorijos gobelenu. Modelis neturi miegamos funkcijos.  Kaina nurodyta be pagalvėlių ir atlošų su paprastomis kojelėmis. Išmatavimui: 256x256 cm
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      1 299 € Išparduota
      TILPSA - minkštas kampas išskirtinis dėl savo lengvos ir funkcionalios išskleidimo funkcijos. Minkštą kampą galima užsakyti su pasirinktos spalvos gobelenu.  Pateikta minkšto kampo kaina su (A) kategorijos gobelenu. Šis modelis neturi patalynės dėžės. Šezlongas užsakomas komplektuojant kairėje arba dėšinėje pusėje.  Pateikta kaina išmatavimui: 307x223 cm 
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      1 718 € Išparduota
      MADEIRA - sofa-lova su miegama funkcija ir integruotu 13 cm čiužiniu. Galima pasirinkti iš keturių porankių stilių, taip pat galimybė užsakyti kaip minkštą kampą. Audinys pilnai nusisega ir gali būti skalbiamas skalbyklėje. Galimi įvairūs matmenys ir audinių pasirinkimai. Miegamos dalies išmatavimai: 140 x 195 cm
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      1 849 € Išparduota
      ESTON - šiuolaikiško dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (1) kategorijos gobelenu. Gali būti užsakomas su audiniu arba eko oda. Galima užsakyti ir dvivietę arba trivietę sofą bei foteliuką ar pufą. Šis modelis neturi miegojimo funkcijos. Pateikta kaina...
    • Pristatymas iki 14 d.d.
      229 € 14
      Modernus foteliukas 80423 aptrauktas veliūro audiniu su metalinėmis kojelėmis, yra apvalios žaismingos formos. Tai puikus pasirinkimas norint kambariui suteikti išskirtinumo.
    • Pristatymas iki 30 d.d.
      1 499 € Išparduota
      AVONEGA - patogus ir stilingas modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės, bei spalviniai pasirinkimai. Dešininis arba kairinis šezlongas. Reguliuojami galvos atlošai, juodos spalvos kojelės. Audinių ir spalvų pasirinkimus galite pamatyti ACCANTO baldų salonuose. Miegamos dalies dydis: 120x200 cm  Pateikta kaina...
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      459 € 30
      Ergonomiškas ir apvalių formų fotelis VICKY dengtas veliūro audiniu, atlošas dekoruotas sagomis su itin patogiais porankiais, atsisėdus leis pasijausti itin patogiai.
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 559 € Išparduota
      RIVIERA - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai. Pateikta minkšto kampo kaina su (1) kategorijos gobelenu. Gali būti užsakomas su audiniu arba eko oda. Galima užsakyti ir dvivietę arba trivietę sofą bei foteliuką ar pufą. Šis modelis neturi miegojimo funkcijos.  Pateikta kaina...
    • Pristatymas iki 60 d.d.
      2 573 € Išparduota
      ROBERT - galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (C) kategorijos eko oda (Be patalynės dėžės) Gali būti ir su gobelenu ar oda. Minkštas baldas gali būti užsakomas su miegama funkcija ar reglaineriu. Išmatavimui: 275x165 cm
    • Pristatymas iki 45 d.d.
      2 137 €
      RUSSEL - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos gobelenu. Galima rinktis iš gobeleno ar odos audinio Be patalynės dėžės. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti.
    • Pristatymas iki 60 d.d.
      2 154 € Išparduota
      KENNEDY - modernaus dizaino sofa. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės, bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta sofos kaina su (C) kategorijos eko oda. (Be patalynės dėžės) Gali būti ir su gobelenu. Modelis neturi miegamos funkcijos.  Išmatavimui: 188x97 cm
    • Pristatymas iki 60 d.d.
      2 379 € Išparduota
      HARVEY - elegantiško dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos gobelenu. Be patalynės dėžės. Galima užsakyti su papildomai banketę. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Išmatavimui:  256x163 cm
    • Pristatymas iki 60 d.d.
      2 920 € Išparduota
      LUIS - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos gobelenu. Be patalynės dėžės. Galima užsakyti papildomai banketę. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Išmatavimui: 276x190 cm
    • Pristatymas iki 60 d.d.
      2 349 € Išparduota
      NIXON - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos gobelenu. Be patalynės dėžės. Galima užsakyti papildomai banketę ir fotelį. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Išmatavimui: 254x169 cm
    • Pristatymas iki 60 d.d.
      2 214 € Išparduota
      GRAFFITI - šiuolaikiško dizaino funkcionalus minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Yra galimybė rinktis miegojimo funkciją. Papildomai galima užsakyti banketę ir fotelį. Su reglaineriu ir...
    • Pristatymas iki 60 d.d.
      2 683 € Išparduota
      VINCENT - modernaus dizaino minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Be miegamos funkcijos. Papildomai galima užsakyti banketę ar fotelį.  Išmatavimui:  252x252 cm
    • Pristatymas iki 60 d.d.
      2 370 € Išparduota
      SPENCER - modernus ir šiuolaikiškas minkštas kampas. Galimi įvairūs išmatavimai, komplektavimo galimybės bei spalviniai pasirinkimai.  Pateikta minkšto kampo kaina su (B) kategorijos audiniu. Visiškai nuimamas audinys, galima skalbti. Be miegamos funkcijos. Papildomai galima užsakyti banketę ar fotelį.  Išmatavimui: 234x220 cm
    Rodoma 193 - 288 iš 297 dalykų

    Peržiūrėtos

    Nėra peržiūrėtų prekių