Miegamojo baldai 

ACCANTO salonuose bei internetinėje parduotuvėje Jūs galite įsigyti kokybiškų miegamojo baldų. Miegamojo baldų asortimentą sudaro: miegamojo lovos, komodos, spintelės bei kosmetiniai staliukai. Mes siūlome platų skirtingų stilių bei medžiagiškumų (medis, metalas, stiklas, oda, tekstilė) pasirinkimą, todėl tikrai rasite sau tinkantį ir geriausiai Jūsų interjero stilių atitinkantį variantą.

  • Naktinės spintelės
    Naktinės spintelės
  • Miegamojo lovos
    Miegamojo lovos

    Miegamojo lovos Jūsų jaukiems namams. Pristatymas visoje Lietuvoje, galimybė pirkti išsimokėtinai. Įvairių stilių ir medžiagiškumų. Viskas Jūsų kokybiškam miegui ir komfortui! Pagamintos Italijoje. 

  • Komodos
    Komodos

    Komodos turėjimas miegamajame yra iš ties nemažas privalumas. Juk netgi kai turite didelę spintą patiems smulkiausiems daiktams dažnai nesurandate vietos. Čia Jums pasitarnaus komoda! Taip pat komoda miegamajame dažnai atlieka TV staliuko funkciją, kai pakabinti televizorių ant sienos galimybės nėra.

puslapyje
Rodoma 97 - 159 iš 159 dalykų
  • Akcijos laikas ribotas
    Turime 2-3 d.d.
    79 € 99 € 2-3
    PASTABA: staliukas už šią kainą parduodamas tik iš Vilniaus salono ekspozicijos.  Šoninis staliukas SUUS pagamintas iš metalo. Dažytas milteliniu būdu, pilnai juodas.
  • Ekspozicijoje
    179 € 45
    Dailus ir elegantiškas šoninis staliukas – ELLA su stiklo keramikos stalviršiu ir metaline kojele. Stalo stalviršis iš atsparios karščiui ir įbrėžimams keramikos. Puikiai tinka modernaus dizaino svetainėje. 
  • Akcijos laikas ribotas
    Turime 2-3 d.d.
    79 € 99 € 2-3
    Pastaba: staliukai parduodami iš salonų ekspozicijos. Gali turėti smulkių defektų. Dailus ir elegantiškas šoninis staliukas – ELLA su tonuoto stiklo stalviršiu ir metaline kojele. Puikiai tinka modernaus dizaino svetainėje. Galima derinti su kavos staliuku – ELLA. 
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    345 € 40
    Veidrodinė spintelė LUXURY, šampano spalvos su tikro stiklo rankenėlėmis atrodys prabangiai ir bus tikras draugas prie Jūsų miegamojo lovos. Veidrodiniai baldai užburia rafinuotu efektu, atspindėdami šviesą ir aplinką.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    305 € 50
    Veidrodinis šoninis staliukas LUXURY su šampano atspalviu. Z formos, galima derinti su LUXURY komodomis ar konsole.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    675 € 40
    Veidrodinė komodėlė LUXURY su 5 stalčiais. Dera kartu su LUXURY linija, su tikro stiklo rankenėlėmis atrodys prabangiai Jūsų miegamajame ar svetainėje. Veidrodiniai baldai užburia rafinuotu efektu, atspindėdami šviesą ir aplinką.
  • Pristatymas iki 30 d.d.
    799 € 30
    Skandinaviško dizaino komoda ROSSWOOD su ąžuolinėmis kojelėmis. Trys durelės dekoruotos rombais su auksinėmis rankenėlėmis.
  • Pristatymas iki 30 d.d.
    599 € 30
    Skandinaviško dizaino komoda ROSSWOOD pilko lako korpusu ir natūralaus ąžuolo kojomis. Durys dekoruotos tinklelio raštu ir aukso spalva dažytomis metalinėmis rankenėlėmis.
  • Pristatymas iki 30 d.d.
    599 € 30
    Skandinaviško dizaino komoda ROSSWOOD pilko lako korpusu ir natūralaus ąžuolo kojomis. Durys dekoruotos tinklelio raštu ir aukso spalva dažytomis metalinėmis rankenėlėmis.
  • Pristatymas iki 30 d.d.
    1 249 € 30
    Stilinga komoda FENWOOD su aukso spalvos rankenėlėmis ir kojomis. Turi 3 stalčius ir 2 dureles.
  • Akcijos laikas ribotas
    Pristatymas iki 14 d.d.
    149 € 213 €
    Modernus šoninis staliukas PLAMP pagamintas iš metalo, pagrindas yra šešiakampis lakuotas juodai o viršutinė dalis blizgios aukso spalvos. Pastaba: šoninis staliukas parduodamas tik iš salonų ekspozicijų. Gali turėti smulkių defektų.
  • Akcijos laikas ribotas
    Turime 2-3 d.d.
    99 € 215 € 2-3
    Šoninis staliukas ELIS su marmuro imitacijos stalviršiu, kurio paviršius stiklinis, kojelės plono dvigubo metalo konstrukcija. Dera kartu su ELIS kavos staliuku, galima derinti su FIORE stalu.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 148 € Išparduota
    Miegamojo lova – TOGETHER, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    990 € Išparduota
    Miegamojo lova – TENDER, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    947 € Išparduota
    Miegamojo lova – ROSA, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    653 € Išparduota
    Miegamojo lova – SOMMIER, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 194 € Išparduota
    Miegamojo lova – SNAP, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 100 € Išparduota
    Miegamojo lova – SMITH, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 310 € Išparduota
    Miegamojo lova – RENOIR, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 590 € Išparduota
    Miegamojo lova – RAFFAELLO, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 040 € Išparduota
    Miegamojo lova – EVERGREEN, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 184 € Išparduota
    Miegamojo lova – WINDSOR, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.
  • Pristatymas iki 14 d.d.
    169 € 14
    Šoninis staliukas su stikliniu marmuro imitacijos stalviršiu ir metaline aukso blizgumo kojele. 
  • Akcijos laikas ribotas
    Turime 2-3 d.d.
    79 € 110 € 2-3
    Šoninis staliukas su nedidele daiktadėže. Stiklinės lentynėlės 6 mm. tamsinto stiklo, kurias laiko metalinė matinė konstrukcija.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 345 € Išparduota
    Miegamojo lova – PASODOBLE, gali būti aptraukta audiniu arba eko oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 257 € Išparduota
    Miegamojo lova – ORAZIO, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 325 € Išparduota
    Miegamojo lova – MONET, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 367 € Išparduota
    Miegamojo lova – INSIDE, gali būti aptraukta audiniu arba eko oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai. Reguliuojamas galvūgalis, su vieta daiktams.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 225 € Išparduota
    Miegamojo lova – GUSCIO, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 998 € Išparduota
    Miegamojo lova – DONOVAN, gali būti aptraukta audiniu arba eko oda. Su spintelėmis iš abiejų pusių. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai. 
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 424 € Išparduota
    Miegamojo lova – DAMA, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai. 
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 244 € Išparduota
    Miegamojo lova – CORTINA, gali būti aptraukta audiniu arba eko oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai. Su apšvietimu iš abiejų pusių. 
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 307 € Išparduota
    Miegamojo lova – CEZANNE, gali būti aptraukta audiniu arba eko oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai. Lovos kaina pateikta 160x200 čiužiniui su (B) kategorijos audiniu, be grotelių ir patalynės dėžės....
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 113 € Išparduota
    Miegamojo lova – CATLIN, gali būti aptraukta audiniu arba eko oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai. Lovos kaina pateikta 160x200 čiužiniui su (B) kategorijos audiniu, be grotelių ir patalynės dėžės. Miegamojo...
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 601 € Išparduota
    Miegamojo lova – CARAVAGGIO, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 437 €
    Miegamojo lova – ASPEN, gali būti aptraukta audiniu arba eko oda. Audinys pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai. Lovos kaina pateikta 160x200 čiužiniui su (B) kategorijos audiniu, be grotelių ir patalynės dėžės. Miegamojo lovos užsakomos...
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 294 € Išparduota
    Miegamojo lova – APOLLO, gali būti aptraukta audiniu arba eko oda. Audinys pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.  Lovos kaina pateikta 160x200 čiužiniui su (B) kategorijos audiniu, be grotelių ir patalynės dėžės. Miegamojo lovos užsakomos...
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 118 € Išparduota
    Miegamojo lova – ALLEN, gali būti aptraukta audiniu arba eko oda. Audinys pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai. Lovos kaina pateikta 160x200 čiužiniui su (B) kategorijos audiniu, be grotelių ir patalynės dėžės. Miegamojo lovos užsakomos...
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    699 € 30
    Veidrodinė komoda LUXURY su tikro stiklo rankenėlėmis atrodys prabangiai Jūsų miegamajame ar svetainėje. Veidrodiniai baldai užburia rafinuotu efektu, atspindėdami šviesą ir aplinką.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    345 € 60
    Veidrodinė spintelė LUXURY su tikro stiklo rankenėlėmis atrodys prabangiai Jūsų miegamajame ar svetainėje. Veidrodiniai baldai užburia rafinuotu efektu, atspindėdami šviesą ir aplinką.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 005 € Išparduota
    Miegamojo lova – ACADEMY, gali būti aptraukta audiniu arba eko oda. Audinys pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai. Lovos kaina pateikta 160x200 čiužiniui su (B) kategorijos audiniu, be grotelių ir patalynės dėžės. Miegamojo lovos užsakomos...
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 154 € Išparduota
    Miegamojo lova – GISELLE, gali būti aptraukta audiniu arba eko oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai. Lovos kaina pateikta 160x200 čiužiniui su (B) kategorijos audiniu, be grotelių ir patalynės dėžės....
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 032 € Išparduota
    Miegamojo lova – DAMA, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai. 
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 081 € Išparduota
    Miegamojo lova – JAVA, gali būti aptraukta audiniu arba eko oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai. Lovos kaina pateikta 160x200 čiužiniui su (B) kategorijos audiniu, be grotelių ir patalynės dėžės. Miegamojo...
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 167 € Išparduota
    Miegamojo lova – ATRIUM, gali būti aptraukta audiniu arba eko oda. Audinys pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.  Lovos kaina pateikta 160x200 čiužiniui su (B) kategorijos audiniu, be grotelių ir patalynės dėžės. Miegamojo lovos užsakomos...
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 321 € Išparduota
    Miegamojo lova gali būti aptraukta audiniu arba oda.  Užsakoma pasirinktinai be patalynės dėžės arba su patalynės dėže. Galimi įvairūs miegamojo lovos išmatavimai.   Pateikta preliminari miegamojo lovos kaina - 160x200 cm čiužiniui, be patalynės dėžės. Miegamojo lovos kaina priklauso nuo audinio ar natūralios odos kategorijos.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 190 € Išparduota
    Miegamojo lova – GAP, gali būti aptraukta audiniu arba eko oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    954 € Išparduota
    Miegamojo lova gali būti aptraukta audiniu arba oda.  Užsakoma pasirinktinai be patalynės dėžės arba su patalynės dėže. Galimi įvairūs miegamojo lovos išmatavimai.   Pateikta preliminari miegamojo lovos kaina - 160x200 cm čiužiniui, be patalynės dėžės. Miegamojo lovos kaina priklauso nuo audinio ar natūralios odos kategorijos.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 047 € Išparduota
    Miegamojo lova – BELMONDO, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu, jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai. Lovos kaina pateikta 160x200 čiužiniui su (B) kategorijos audiniu, be grotelių ir...
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 003 € Išparduota
    Miegamojo lova – LOVE, gali būti aptraukta audiniu arba eko oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai. Lovos kaina pateikta 160x200 čiužiniui su (B) kategorijos audiniu, be grotelių ir patalynės dėžės. Miegamojo...
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 071 € Išparduota
    Miegamojo lova gali būti aptraukta audiniu arba oda.  Užsakoma pasirinktinai be patalynės dėžės arba su patalynės dėže. Galimi įvairūs miegamojo lovos išmatavimai.   Pateikta preliminari miegamojo lovos kaina - 160x200 cm čiužiniui, be patalynės dėžės. Miegamojo lovos kaina priklauso nuo audinio ar natūralios odos kategorijos.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 117 € Išparduota
    Miegamojo lova gali būti aptraukta audiniu arba oda.  Užsakoma pasirinktinai be patalynės dėžės arba su patalynės dėže. Galimi įvairūs miegamojo lovos išmatavimai.   Pateikta preliminari miegamojo lovos kaina - 160x200 cm čiužiniui, be patalynės dėžės. Miegamojo lovos kaina priklauso nuo audinio ar natūralios odos kategorijos.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    984 € Išparduota
    Miegamojo lova – BREAK, gali būti aptraukta audiniu arba eko oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai. Lovos kaina pateikta 160x200 čiužiniui su (B) kategorijos audiniu, be grotelių ir patalynės dėžės. Miegamojo...
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    973 € Išparduota
    Miegamojo lova – ILLY, gali būti aptraukta audiniu arba eko oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai. Lovos kaina pateikta 160x200 čiužiniui su (B) kategorijos audiniu, be grotelių ir patalynės dėžės. Miegamojo...
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 040 € Išparduota
    Miegamojo lova – CALVIN, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    844 € Išparduota
    Miegamojo lova – METROPOLITAN, gali būti aptraukta audiniu, eko oda arba natūralia oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Šis modelis negali būti užsakomas su patalynės dėže. 
  • Pristatymas iki 60 d.d.
    1 058 € Išparduota
    Miegamojo lova – FRIS, gali būti aptraukta audiniu arba eko oda. Užsakius lovą su audiniu jis pilnai nuvelkamas, todėl galima skalbti skalbyklėje. Lovą galima užsakyti su patalynės dėže arba be jos. Yra keli skirtingi patalynės dėžės mechanizmai.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    225 € 60
    Modernaus dizaino staliukas pagamintas iš aukštos  kokybės plastiko. Žavus tigras bus puikus interjero akcentas.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    219 € 30
    Elegantiškas, patrauklaus dizaino staliukas pagamintas iš natūralios medienos. Išskirtinis namų aksesuaras.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    225 € 70
    Modernaus dizaino staliukas pagamintas iš aukštos  kokybės plastiko. Žavus meškinas bus puikus interjero akcentas.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    225 € 70
    Modernaus dizaino staliukas pagamintas iš aukštos  kokybės plastiko. Žavus poliarinis meškinas bus puikus interjero akcentas.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    225 € 70
    Modernaus dizaino staliukas pagamintas iš aukštos  kokybės plastiko. Žavus drambliukas trauks kiekvieno žvilgsnį ir sukels šypseną.
  • Pristatymas iki 45 d.d.
    225 € 30
    Modernaus dizaino staliukas pagamintas iš aukštos  kokybės plastiko. Žavi koala bus puikus interjero akcentas.
Rodoma 97 - 159 iš 159 dalykų

Peržiūrėtos

Nėra peržiūrėtų prekių